Kontakt & Hitta

Inga kurser HT20. Välkommen åter en annan termin!


Kurserna hålls hos Tamarind Hälsostudio på  Glimmervägen 2, Eriksberg i Uppsala (f d Yogacenter Uppsala). Ingången är på kortsidan av huset (mot Stigbergsvägen).

Parkering: Det finns både många p-platser och många bilar i Eriksberg… Var i god tid då det ibland kan ta tid att hitta en ledig p-plats. Obs! Undvik att ställa dig mitt emot infarten till Stigbergsplan, som tydligen räknas som en korsning och lappas. Pulkabacken är numera cykelbana istället för parkering. Ett tips är också att parkera på Västertorg och gå de ca 250 m nerför Stigbergsvägen ner till Tamarind Hälsostudio. I skrivande stund är p-platserna gratis på gatorna runt omkring Tamarind Hälsostudio och det finns flera 48-timmars i området. På Västertorg kostar parkeringen 5 kr/timme 08-18 vardagar och lördagar.

Med buss: Linje 2 går ca var 10e minut och tar ca 10 minuter från Stora torget till Västertorg. Mjuka linjen 30 passerar utanför studion.

Kommer du med cykel, vänligen parkera i cykelstället på långsidan av huset.

Kontakt

Skicka en e-post med ditt ärende till kristina@yogadore.se. Kom ihåg att ange telefonnummer om du vill bli uppringd. Jag har som ambition att svara inom 2 arbetsdagar, oftast betydligt snabbare, men ibland kommer livet emellan.

YogAdore AB

Mail: kristina@yogadore.se

Mobil: 076-171 02 22

Org.nr: 559091-8867

Yogadore AB innehar F-skattesedel

Bankgiro: 5174-4787

Swish: 123-6334197

YogAdores Nyhetsbrev

4-6 ggr/år till din mail med information om kurser, temapass och inspirerande tips och recept.

Yogadore på Facebook

Om än inte så aktiv på Facebook, men kursstarter och temapass publiceras på YogAdores Facebooksida.