Yoga

Kursen Mindful med Yoga

Om kursen Mindful med Yoga

Ge dig själv en paus med välbehövlig återhämtning!  Det här är kursen för dig som vill sträcka ut och stressa ner, finna inre ro och landa här och nu. Lugna, inkännande övningar och yogisk andning kombineras med meditation och avslappning. På passen så släpper du alla prestationskrav och vänder istället blicken inåt och lär dig lyssna på din kropp och ditt sinne. Med yogan tränar du kropp och sinne att stå emot stress samtidigt som du hittar såväl ny energi som ett inre lugn. Alla pass avslutas med en djupavslappning – ibland till Gongens vibrationer som ger dig en massage på djupet.

I tillägg till våra yogaträffar ingår ett digitalt material med reflektioner och övningar i Mindfulness. Du får en struktur för hur du går från tanke till handling för att skapa balans i din vardag. Det är helt frivilligt att göra detta material.

Detta pass kan även utföras sittandes på stol.

Information

På grund av Coronan och dess följder är höstens kurser inte schemalagda ännu. Förväntat startdatum är i början av september. Förhoppningsvis kan informationen meddelas i början av juli.

Klicka på knappen nedan för att göra en intresseanmälan till höstens yoga och få mail när information finns om höstens program. (Om du deltog på yogan vt20 behöver du inte göra en intresseanmälan här.)

Läs mer om de olika delarna i Mindful med Yoga (MediYoga, Mindfulness, Gong, mm) här

Varmt välkommen!